První korunky na lehotříkolku

08.08.2016 18:04

Právě dnes je Matýskovi ( tedy už asi spíše Matějovi ) 13 let a dostal krásný dárek - první korunky na jeho vysněnou lehotříkolu.

Korunky se podařilo vybrat na benefici LEHOKOLO pro Matýska uspořádané paní Andreou Radovou autorkou projektu Kola dětem.

Citujeme:

VOLEJBAL A BENEFICE V JEDNOM - Tak to by šlo, tuto sobotu jsme při volejbalovém turnaji vybrali 7.000 Kč na LEHOKOLO PRO MATÝSKA! :-)

V rámci každoročního úžasného amatérského a nad míru přátelského volejbalového turnaje v Relax Beach Clubu v Čelákovicích, kterého jsem se tuto sobotu zúčastnila již po šesté, jsme letos navíc uspořádali benefiční akci projektu Kola Dětem.

Cílem je získání prostředků na lehokolo pro Matěje, který nechodí, ale právě lehokolo mu jeho terapeuti velice doporučují, protože na něm dochází k tolik potřebnému natahování šlach a Matěj se zvládne alespoň takto pohybovat, sportovat a užívat života. Když si kolo byl zkusit, ujel úžasných 14 km a při dojezdu z něj odmítal slézt! ;-)

Budeme doufat, že to klapne a z různých zdrojů se nám nakonec podaří dát finance dohromady. Lehokolo je bohužel samozřejmě finančně náročné, ale takové kolo by vydrželo Matějovi až do konce života!

Ještě jednou děkuji organizátorům z Relax beach Club a hlavně všem, kteří se rozhodli přispět! Prostě samí milí sympatičtí sportovcí!

 

I my všem zúčastněným moc a moc děkujeme.

Zpět

Kontakt

Pomoc pro Matěje

+420777911062
+420777911060

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode